Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: «Η κατηγορούμενη διασκέδαζε μετά το συμβάν»

«Οκ, αν δε μπορεί να δουλέψει θα πάρει την αποζημίωση και θα ζήσει. Δεν έγινε κάτι», είχε πει η 37χρονη σε ξαδέρφη του θύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ειδική μάσκα στο δικαστήριο
Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ειδική μάσκα στο δικαστήριο © Eurokinissi

Στην κατάθεσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για όλες τις κινήσεις της 37χρονης Έφης Κακαράζουλα μετά την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της.

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τη συμπεριφορά της 37χρονης Έφης Κακαράτζουλα μετά την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, και όσο αναζητούνταν ο δράστης της επίθεσης, πραγματοποίησε η τελευταία στη σημερινή της κατάθεση.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα αναφέρθηκε στον κυνισμό με τον οποίο η η 37χρονη σχολίασε την επίθεση που της έγινε σε μία ξαδέρφη της. Ειδικότερα, στα όσα είπε ενώπιον του δικαστηρίου ανέφερε:

«Τη ρωτούσε η κατηγορουμένη πως είμαι, αν με είδε και πως ήταν τα μέτρα στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού. Εκείνη της είπε ότι δε μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο και ότι είχε δει μόνο τη μητέρα μου στο προαύλιο. Επίσης, μου ανέφερε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που της είχε κάνει εντύπωση. Η κατηγορούμενη, όπως της είπε, έκανε ένα σχόλιο πολύ προσβλητικό για μένα. Της είπε η κατηγορούμενη: "οκ, αν δε μπορεί να δουλέψει θα πάρει την αποζημίωση και θα ζήσει. Δεν έγινε κάτι". Αυτό θύμωσε τη ξαδέλφη μου».

Στη συνέχεια, επεσήμανε πως μετά το συμβάν η δράστις δεν έδειξε καμία μεταμέλεια αφού εκτός του ότι έψαχνε εκ νέου τρόπους να τη βλάψει, διασκέδαζε κανονικά και «χόρευε πάνω στα τραπέζια».

«Με τρομάζει πως είχε μια συμπεριφορά ανθρώπου - είχε αναστατωθεί όλος κόσμος για το ποιος το έκανε - και αυτή βγαίνει και διασκεδάζει και χορεύει πάνω στα τραπέζια. Αντί να πει "τι πήγα και έκανα" ενθαρρύνεται ακόμη περισσότερο και αρχίζει και αναζητά τρόπους και όπλα. Βλέπουμε έναν άνθρωπο που δεν πτοείται, που γίνεται ακόμη χειρότερος. Αυτό είναι που με φοβίζει. Και δε ξέρω ακόμη ούτε τα κίνητρα ούτε ποιοι άλλοι γνώριζαν, γιατί υπάρχουν και άλλοι», τόνισε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ