Ελλαδα

Θεσ/νίκη: Νεκρός ο 48χρονος που σκότωσε τη 56χρονη σύντροφό του

Φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός έξω από το διαμέρισμα όπου 55χρονος φέρεται να σκότωσε την 56χρονη σύντροφό του
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός έξω από το διαμέρισμα όπου 55χρονος φέρεται να σκότωσε την 56χρονη σύντροφό του © EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο 48χρνος Γεωργιανός που συνελήφθη για τη δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη.

Νεκρός βρέθηκε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ο 48χρονος Γεωργιανός ο οποίος σκότωσε πριν μερικές μέρες την 56χρονη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται του thestival, o άνδρας φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί της Πέμπτης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

Νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος 56χρονη στη Θεσσαλονίκη - Τι δήλωσε γείτονας

Το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη αποκαλύφθηκε όταν περίοικος άκουσε φωνές, είδε κηλίδες αίματος στην πόρτα και κάλεσε την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, φέροντας πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα, προηγήθηκε άγριος καβγάς και κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναξε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα, όπως είπε.

Μάρτυρες φέρεται να κατέθεσαν ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη με αιματοβαμμένα ρούχα. Λίγες ημέρες νωρίτερα ο σύντροφος της 56χρονης φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ