- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τέλος τα δωρεάν self tests για τους ανεμβολίαστους - O Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε το νέο σχέδιο που θα ακολουθηθεί από Σεπτέμβριο.
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε σήμερα πως τα δωρεάν self tests για τους ανεμβολίαστους σταματούν ενώ νέο κοστολόγιο θα υπάρξει και για τα rapid test. Συγκεκριμένα, τα self test θα είναι δωρεάν μόνο για τους μαθητές.
Αξίζει να σημειωθεί πως από 13 Σεπτέμβρη του 2021 έως και τις 31 Μαρτίου του 2022, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα πρέπει να κάνουν rapid τεστ κάθε εβδομάδα, σε ιδιωτικά κέντρα, με δαπάνη του εργαζομένου έναντι 10 ευρώ.
Τέλος αναφορικά με τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς και ακαδημαϊκούς, εργαζόμενους σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές παραγωγές θα πρέπει να κάνουν 2 rapid test την εβδομάδα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
Χείμαρρος πέρασε μέσα από το χωριό
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Σε πρώτο πλάνο η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» στη «Σφεντόνα του Δαβίδ»
Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου
Με συννεφιά και λίγη βροχή στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου
Όλα τα νεότερα για τον καιρό τις επόμενες ώρες
Οι περιοχές σε Red Code
Με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.