Ελλαδα

Απειλή για βόμβα σε τρία ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη

Εστάλη προειδοποιητικό e-mail

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη - Απειλή για βόμβα σε τρία ξενοδοχεία της πόλης
Περιπολικά της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη - Απειλή για βόμβα σε τρία ξενοδοχεία της πόλης © thestival.gr

Εκκενώθηκαν τρία ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη μετά από απειλή για βόμβα, η οποία έγινε γνωστή με προειδοποιητικό e-mail.

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπήρξε απειλή για βόμβα σε τρία ξενοδοχεία της πόλης. Άμεση η κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο thestival.gr, σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 εστάλη προειδοποιητικό email για τοποθέτηση βόμβας στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Excelsior στην οδό Μητροπόλεως, Queen Olga στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και Pella στην οδό Ίωνος Δραγούμη.

Άμεσα δόθηκε εντολή να γίνει εκκένωση όλων των χώρων. Περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται έξω από τα ξενοδοχεία, με τους αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει την πρόσβαση.

Έχουν κινητοποιηθεί πυροτεχνουργοί. Οι έλεγχοι για την ύπαρξη βόμβας στα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Απειλή βόμβας σε ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη - Πρώτες εικόνες

Δημοσίευμα στο GRTimes αναφέρει ότι κλειστή είναι αυτή την ώρα η Μητροπόλεως, από το ύψος της Βενιζέλου μέχρι της Αριστοτέλους λόγω του απειλητικού τηλεφωνήματος για βόμβα στο ξενοδοχείο Excelsior. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που στέλνουν πεζούς και οδηγούς μηχανών να πάνε στον προορισμό τους είτε από την παραλιακή, είτε από την Τσιμισκή.

Κλειστή παραμένει και η Ίωνος Δραγούμη από τη Φιλίππου μέχρι Ολύμπου. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας.

Κλειστή η Ίωνος Δραγούμη για τηλεφώνημα για βόμβα σε ξενοδοχείο

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ