- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πού επιβεβαιώθηκαν τα 3.493 κρούσματα κορωνοϊού | 13.08.2021
Δείτε τους πίνακες με την κατανομή και τον χάρτη διασποράς του ιού
Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού και οι περιοχές όπου επιβεβαιώθηκαν, σύμφωνα με την κατανομή που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021.
ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.493 νέα κρούσματα σήμερα, Παρασκευή 13 Αυγούστου, ενημερώνοντας για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα. Παράλληλα ανακοίνωσε πως καταγράφηκαν 235 διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία ενώ κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 24 θάνατοι.
Δείτε τους πίνακες με την κατανομή των κρουσμάτων σήμερα στην Ελλάδα:
Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 13/8/2021 - Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
» Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.493 , εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
» Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 531.967 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 122 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.378 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
» Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 24, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 13.182 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
» Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 235 (63.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 85.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
» Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.868 ασθενείς.
» Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 255 (ημερήσια μεταβολή +27.5%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 220 ασθενείς.
» Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 40 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη ιστολογικές εξετάσεις μετά τη νεκροψία – Δεν προέκυψε σαφής αιτία θανάτου
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Φωτιά ξέσπασε σε αστικό λεωφορείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη – Επιχείρηση με έξι πυροσβέστες
Εξιχνιάστηκε η επίθεση οκτώ ατόμων στο φράγμα Θέρμης – Δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Επιμένει το μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, λεωφόρους και Αττική Οδό – Πού καταγράφονται καθυστερήσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι ισχύει σήμερα για σχολεία και φροντιστήρια
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Tι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για την απόφαση
Πειραματιζόταν συνεχώς με το φως, την ύλη, την τεχνολογία, τη γεωμετρία
Πριν από τον Μάιο του 2027 παραδίδεται το Flyover λέει ο Ταχιάος
Αναφορικά με το νέο πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων
Η ναρκωτική ουσία είχε αναμειχθεί σε μορφή σκόνης με νόμιμο φορτίο ιχθυάλευρων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.