Ελλαδα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Οριοθετήθηκε τα ξημερώματα

Συνεχίζεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά- Πυροσβέστης (φωτογραφία αρχείου)
Φωτιά- Πυροσβέστης (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Οριοθετήθηκε το πύρινο μέτωπο - Επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής - Καίει ακομη σε χαμηλή βλάστηση.

Τις πρώτες πρωινές ώρες οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/8) στον Ασπρόπυργο. Η φωτιά πήρε διαστάσεις και χωρίστηκε σε δύο μέτωπα, όπου επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το ένα μέτωπο νικήθηκε προς την Αττική Οδό και το δεύτερο προς το γήπεδο του Θρασύβουλου. Η φωτιά εκδηλώθηκε στη βιομηχανική περιοχή Λάκκο Κυρίλλου που βρίσκεται κοντά στην έξοδο 4 της Αττικής Οδού.

Στο σημείο επιχειρούν 64 πυροσβέστες με 27 οχήματα.

Φωτιά στην Ασπρόπυργο: Καλύτερη εικόνα στο πύρινο μέτωπο

Η αστυνομία είχε χρειαστεί να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας – στην έξοδο προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα –, καθώς και στη Λεωφόρο NATO και άλλους δρόμους της περιοχής. Παραμένει σε ισχύ η διακοπή στην Ιάσμου, από γήπεδο Θρασύβουλου στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο. 

Το πύρινο μέτωπο παρουσίασε καλύτερη εικόνα στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης με τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να συνεχίζονται προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Η φωτιά για την ώρα καίει χαμηλή βλάστηση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ