Ελλαδα

Κλείνουν τα πάρκα και τα άλση της Αττικής για λόγους ασφαλείας

Κλείνουν λόφος Λυκαβηττού, Φιλοπάππου και Εθνικός Κήπος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φιλοπάππου (φωτογραφία αρχείου)
Φιλοπάππου (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Καύσωνας: Κλείνουν με απόφαση Περιφέρειας και Δ. Αθηναίων πάρκα, λόφοι και άλση στην Αττική για λόγους ασφαλείας.

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Αθηναίων κλείνουν τα άλση, λόφοι και τα πάρκα της Αττικής για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας του ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς για τον οποίο έχει προειδοποιήσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για σήμερα, Παρασκευή. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, με εντολή του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, για λόγους ασφάλειας και περιορισμού του κινδύνου πυρκαγιάς, κλείνουν τα πάρκα και τα άλση αρμοδιότητας της. Μεταξύ αυτών είναι το Πάρκο Τρίτση, το Πεδίον του Άρεως, ο λόφος Φινοπούλου και το Αττικό Άλσος. «Οι χώροι θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεωτέρας και η κατάσταση θα αξιολογείται ανάλογα με τα νέα δεδομένα». 

Κλείνουν λόφος Λυκαβηττού, Φιλοπάππου και Εθνικός Κήπος

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, κάνει γνωστό ότι κλείνουν «για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς οι λόφοι Λυκαβηττού, Φιλοπάππου, Στρέφη και Λαμπράκη, ο Εθνικός Κήπος, η Ακαδημία Πλάτωνος, το Άλσος Παγκρατίου, το Άλσος Ιλισίων και το Άλσος Χωροφυλακής».

Μάλιστα, επισημαίνει ότι οι περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας στους χώρους αυτούς ενισχύονται περαιτέρω. «Όλες οι υδροφόρες μας είναι σε ετοιμότητα διασκορπισμένες στην πόλη σε σημεία που επιτρέπουν την τάχιστη επέμβαση τους. Σας παρακαλούμε όλους και όλες για την συνεργασία και την βοήθειά σας. Για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία λειτουργούν 24ωρες γραμμές επικοινωνίας στο 1595 και στο 210.5277000». 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ