- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μίνι lockdown το βράδυ σε Ζάκυνθο και Χανιά από σήμερα
Απαγόρευση και της μουσικής στην εστίαση όλο το 24ωρο - Από πότε θα ισχύουν τα μέτρα
Από αύριο το πρωί θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 1 π.μ ως τις 6 π.μ σε Ζάκυνθο και Χανιά.
Περιοριστικά, αλλά και ελεγκτικά μέτρα, τύπου Μυκόνου, αποφάσισε χθες, Πέμπτη, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας στην κυβέρνηση για τις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου και Χανίων.
Συγκεκριμένα, από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, σε Ζάκυνθο και Χανιά απαγορεύεται η κυκλοφορία των πολιτών από τη 1 π.μ. έως τις 6 π.μ., ενώ επιβάλλεται απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση καθ’ ολο το 24ωρο. Τα μέτρα ισχύουν μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου και θα αξιολογηθούν εκ νέου από την Επιτροπή την επόμενη εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στις συγκεκριμένες περιοχές, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.