Ελλαδα

Μίνι lockdown το βράδυ σε Ζάκυνθο και Χανιά από σήμερα

Απαγόρευση και της μουσικής στην εστίαση όλο το 24ωρο - Από πότε θα ισχύουν τα μέτρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χανιά
Χανιά © UNSPLASH

Από αύριο το πρωί θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 1 π.μ ως τις 6 π.μ σε Ζάκυνθο και Χανιά.

Περιοριστικά, αλλά και ελεγκτικά μέτρα, τύπου Μυκόνου, αποφάσισε χθες, Πέμπτη, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας στην κυβέρνηση για τις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου και Χανίων.

Συγκεκριμένα, από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, σε Ζάκυνθο και Χανιά απαγορεύεται η κυκλοφορία των πολιτών από τη 1 π.μ. έως τις 6 π.μ., ενώ επιβάλλεται απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση καθ’ ολο το 24ωρο. Τα μέτρα ισχύουν μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου και θα αξιολογηθούν εκ νέου από την Επιτροπή την επόμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στις συγκεκριμένες περιοχές, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ