Χαρδαλιάς: Σχεδόν ταυτόχρονα ξέσπασαν επτά φωτιές στην Ηλεία
Νεότερα από τα πύρινα μέτωπα που καίνε στη χώρα
Νίκος Χαρδαλιάς: Η ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για τις φωτιές που καίνε σε Αρχαία Ολυμπία και Εύβοια.
Σε νέα έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των σημερινών πυρκαγιών προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (4/8) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση.
Όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός, σήμερα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχείρησαν σε 118 πυρκαγιές. Στη Βαρυμπόμπη παραμένουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις που αντιμετώπισαν αναζωπυρώσεις, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στις φωτιές στην Ηλεία, σημείωσε πως τις μεσημεριανές ώρες 7 πυρκαγιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Ηλεία. Οι 4 στην Αρχαία Ολυμπία. Συγκεκριμένα οι φωτιές ξέσπασαν στις 08:03, 08:24, 11:33, 12:35, 13:03, 14:42, 16:29.
«Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, οι επέμενες μέρες και εβδομάδες θα είναι πιο δύσκολες. Αδιαπραγμάτευτος στόχος η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Έκκληση-παράκληση σε όλους να αποφύγουμε οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.