Ελλαδα

Χαρδαλιάς: Σχεδόν ταυτόχρονα ξέσπασαν επτά φωτιές στην Ηλεία

Νεότερα από τα πύρινα μέτωπα που καίνε στη χώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Χαρδαλιάς
Νίκος Χαρδαλιάς © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για τις φωτιές που καίνε σε Αρχαία Ολυμπία και Εύβοια.

Σε νέα έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των σημερινών πυρκαγιών προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (4/8) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση

Όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός, σήμερα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχείρησαν σε 118 πυρκαγιές. Στη Βαρυμπόμπη παραμένουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις που αντιμετώπισαν αναζωπυρώσεις, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στις φωτιές στην Ηλεία, σημείωσε πως τις μεσημεριανές ώρες 7 πυρκαγιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Ηλεία. Οι 4 στην Αρχαία Ολυμπία. Συγκεκριμένα οι φωτιές ξέσπασαν στις 08:03, 08:24, 11:33, 12:35, 13:03, 14:42, 16:29.

«Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, οι επέμενες μέρες και εβδομάδες θα είναι πιο δύσκολες. Αδιαπραγμάτευτος στόχος η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Έκκληση-παράκληση σε όλους να αποφύγουμε οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά», είπε ο κ. Χαρδαλιάς. 

'Εκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των σημερινών πυρκαγιών από τον Νίκο Χαρδαλιά

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ