- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ζήρια: Πέντε τραυματίες - Σε ετοιμότητα ο υγειονομικός μηχανισμός
Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία
Πέντε τραυματίες από τη φωτιά στην Αιγιάλεια - Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ο υγειονομικός μηχανισμός.
Στους πέντε ανέρχονται οι τραυματίες από την φωτιά στην Αιγιάλεια, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, προσθέτοντας ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.
Σχετικά με τους τραυματίες, ο Γιάννης Καρβέλης είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου τρεις πολίτες και ένας λιμενικός, οι οποίοι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία». Επίσης, σύμφωνα με τον Γιάννη Καρβέλη, διακομίστηκε αρχικά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ένας πολίτης με έγκαυμα στο χέρι, ο οποίος επιχειρούσε μέσα στην φωτιά στην Ζήρια, για να προστατεύσει το σπίτι του».
Όμως, όπως συμπλήρωσε, «ο πολίτης μεταφέρθηκε στην συνέχεια στην πλαστική χειρουργική κλινική του νοσοκομείου 'Αγιος Ανδρέας', όπου και νοσηλεύεται».
Μιλώντας ο Γιάννης Καρβέλης στο ΑΠΕ - ΜΠΕ για την ετοιμότητα του υγειονομικού μηχανισμού μετά την εκδήλωση της φωτιάς, είπε ότι «τέθηκαν αμέσως σε επιχειρησιακή ετοιμότητα τα νοσοκομείο του Αιγίου, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, το κέντρο υγείας της Ακράτας, και το νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», το οποίο δεν εφημέρευε σήμερα και παράλληλα κλήθηκαν γιατροί που δεν εφημέρευαν, να βρίσκονται στα νοσοκομεία».
Σχετικά με την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, ο Γιάννης Καρβέλης ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ/ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου, προσθέτοντας ότι «μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή Μπούκα στις Καμάρες, ενώ δύο ασθενοφόρα βρίσκονται στο λιμάνι του Αιγίου».
Παράλληλα, όπως τόνισε ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ., ο οποίος βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο συντονίζοντας το έργο του υγειονομικού μηχανισμού, «παραμένουμε όλοι στις θέσεις μας».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.