- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τουρισμός: Υποχρεωτικό testing για ανεμβολίαστους εργαζόμενους
Η εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων
Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στον Τουρισμό: Η εισήγηση της Επιτροπής ειδικών για υποχρεωτικό testing δύο φορές την εβδομάδα.
Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων καταλήγει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισήγηση για ενίσχυση του testing στους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους του Τουρισμού σε όλη την Επικράτεια.
Συγκεκριμένα, στην εισήγησή της η Επιτροπή φαίνεται πως σημειώνει ότι οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι σε όλη την επικράτεια θα πρέπει να υποβάλλονται υποχρεωτικά σε έλεγχο δυο φορές την εβδομάδα: μια φορά με τη μέθοδο του self test και μία με rapid test, ενώ το αποτέλεσμα των ελέγχων θα πρέπει να δηλώνεται στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ληφθεί η απόφαση για διενέργεια δύο τεστ την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στην εστίαση και σε τουριστικές επιχειρήσεις σε έξι επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές της επικράτειας. Συγκεκριμένα, το testing ισχύει στις περιφερειακές ενότητες Μυκόνου, Ρεθύμνου και Ηρακλείου καθώς και στους δήμους Ιητών, Θήρας και Πάρου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύματα τον συνέδεσαν με την υπόθεση λόγω συνωνυμίας
Πότε θα γίνει η κηδεία του - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Δείτε το σημερινό του σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
O κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς
To παιδί βρίσκεται στη ΜΕΘ του Παίδων
Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση
Πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικούν τα σούπερ μάρκετ
Επιχειρούν τρία εναέρια μέσα
3.450 μαθητές διεκδίκησαν 1.786 θέσεις
Από τα 100 χρόνια της Έκθεσης και τις νέες υποδομές μέχρι την Ιαπωνία, την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και τον τουρισμό όλο τον χρόνο
Πρέπει να θέσουμε τα προγράμματα σπουδών της Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και της Βασικής σε μια τελείως άλλη βάση
Δείτε το σημερινό του σκίτσο
Οδηγός για όσα εφαρμόζονται πρώτη φορά το σχολικό έτος 2026 - 2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.