Γλυκά Νερά:Βράβευσαν τους αστυνομικούς που εξιχνίασαν την υπόθεση
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχαρίστησε τους αξιωματικούς και το προσωπικό
Τους αστυνομικούς που εξιχνίασαν την ανθρωποκτονία της 20χρονης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά βράβευσαν ο Μ. Χρυσοχοϊδης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Τους αστυνομικούς που εργάστηκαν και συνέβαλαν στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 20χρονης Καρολάϊν, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, βράβευσαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης ευχαρίστησε τους αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τις άοκνες προσπάθειες, την εμμονή και την αφοσίωσή τους στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τον δράστη.
«Σας είμαι ευγνώμων. Δηλώνω ενθουσιασμένος και πραγματικά πολύ χαρούμενος που προΐσταμαι της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει τέτοιου είδους στελέχη, τέτοιους ανθρώπους, αφοσιωμένους στο καθήκον τους, με τόσο μεγάλη γνώση και ταυτόχρονα μεγάλη συνείδηση, υψηλή συνείδηση αποστολής που δύσκολα βρίσκεις στον δημόσιο τομέα» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
»Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., υπογραμμίζοντας πως χάρη στις δικές του ικανότητες διοίκησης μπόρεσαν οι αξιωματικοί να ασκήσουν τα καθήκοντά τους ευσυνείδητα, ανεξάρτητα, χωρίς πιέσεις και «τελικά να έχουμε θετικά αποτελέσματα».
Καραμαλάκης: Η Ελληνική Αστυνομία έχει ικανά και άξια στελέχη
Από την πλευρά του, ο κ. Καραμαλάκης επισήμανε ότι «από την αρχή ως το τέλος ο χειρισμός της υπόθεσης ήταν υποδειγματικός από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και το προσωπικό αυτών και διατράνωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει ικανά και άξια στελέχη και τη δυνατότητα και ικανότητα να διαχειριστεί οποιαδήποτε μορφή εγκλήματος και να διασφαλίσει την προστασία του πολίτη».
Επίσης, χαιρετισμούς απηύθυναν ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης και η διευθύντρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, υποστράτηγος Πηνελόπη Μηνιάτη, στους οποίους ο υπουργός και ο αρχηγός παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες, σε αναγνώριση του έργου των Υπηρεσιών, των οποίων προΐστανται.
Τέλος, οι κ.κ. Χρυσοχοϊδης και Καραμαλάκης έδωσαν τιμητικό έπαινο σε όλους τους σξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που εργάστηκαν νυχθημερόν, προκειμένου να εξιχνιάσουν αυτό το έγκλημα, με θύμα την 20χρονη μητέρα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κυκλοφορία θα γίνεται από τις υπόλοιπες λωρίδες
Οι αναρτήσεις των μετεωρολόγων Γιάννη Καλλιάνου και Θοδωρή Κολυδά
Πρόληψη, σχολείο και ψηφιακή ευαλωτότητα στο επίκεντρο
Ανοιχτά τα χιονοδρομικά κέντρα σε Ανήλιο, Βασιλίτσα, Παρνασσό, Καϊμακτσαλάν, Καλάβρυτα
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Αναλυτικά το ωράριο στα μεγάλα εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα
Για περισσότερες από τέσσερις ώρες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδιναν μάχη με τις φλόγες
Με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι, με το σύνθημα «Βγες από την Οθόνη»
Τεράστια η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Παναγιώτη Γκλαβίνη - Καταδικάζει ο υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου
«Οι χιονοπτώσεις στην Ελλάδα δεν έχουν εκλείψει, αλλά εμφανίζονται πιο επιλεκτικά»
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.