- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θάνατος 7χρονης Αναστασίας: Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή στην Καλαμάτα - Έφυγε από τη ζωή στην Αμερική όπου είχε μεταφερθεί για θεραπεία.
Στην Αμερική, όπου είχε μεταφερθεί για θεραπεία, έφυγε από τη ζωή η 7χρονη Αναστασία το προηγούμενο Σάββατο, μετά από μάχη που έδωσε με σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου. Η κηδεία του κοριτσιού θα γίνει στην Καλαμάτα, όπως έκανε γνωστό η θεία της, πρωταθλήτρια, Έρρικα Πρεζεράκου.
Η τελετή θα γίνει την Κυριακή 11 Ιουλίου στην Καλαμάτα και τον Ιερό Ναό Υπαπαντής. H θεία του κοριτσιού μοιράστηκε την επιθυμία της οικογένειάς της. «Ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας, της Αναστασίας μας, θα γίνει στην Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντής. Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι νοιώσαμε η οικογένεια αντί για στεφάνι να της φτιάξουμε ένα κήπο που ο καθένας μας να της έχει προσφέρει ένα κομμάτι ζωντανό (ένα φυτό-λουλούδι -δεντράκι) που θα ριζώσει που θα φυτευτεί εκεί και θα μεγαλώσει σε αυτό το κήπο και που θα έχει εκεί πάντα την αγάπη μας για αυτό το πλασματάκι που έφυγε νωρίς. Το γραφείο του κυρίου Πάνου Σκλια (Sklias Funerals) έχει αναλάβει τον «κήπο της Αναστασίας» στο τηλ 2108088000 & 2109810110 η www.sklias.com θα βοηθήσουμε με αγάπη να οργανωθεί και να ανθίσει ο κήπος της. Να σας έχει ο Θεός καλα …», έγραψε στο Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου, κάνοντας γνωστή την επιθυμία της οικογένειας του 7χρονου κοριτσιού.
7χρονη Αναστασία: Το συγκινητικό αντίο της μητέρας της
Με ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας αποχαιρέτησε την κόρη της και συγκίνησε με όλα όσα έγραψε για τη μικρή της νεράιδα, όπως την αποκάλεσε.
«Ποιο ριζικό με στοίχιωσε ποια μαύρη γενιάς κατάρα να χάσω τον πατέρα μου να χάσω το παιδί μου; Κλαίνε οι κάμποι τα βουνά κλαίνε όλοι οι ανθρώποι , νιώθετε τον πόνο μας μαζί και την αγάπη. Αγάπη απεριόριστη μα τσίμπησε το αδραχτι… Θα μείνει αιώνια ξαπλωτη μιας μάγισσας κατάρα. Ξυπνά νεραιδουλα μου, ξυπνά γλυκό μου πλάσμα να λάμψει πάλι ο ουρανός να ανθίσουν τα λουλούδια. Όλη η πλάση σκοτεινή μαζί με την καρδιά μου με τον Ηλία πλάι μου, μα σκίζεται η καρδιά μου. Καλό ταξίδι αστέρι μου ..
Σε αγαπάμε πολύ», έγραψε η Ξένια Πρεζεράκου σε ανάρτησή της στο Instagram.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.