Περιμένει 5 χρόνια τη σύνταξη: Στο ΚΕΠ τού είπαν ότι είναι νεκρός
Τι δήλωσε ο ηλικιωμένος στην Κρήτη
Ηλικιωμένος στην Κρήτη πήγε στα ΚΕΠ να μάθει γιατί δεν έχει βγει η σύνταξη εδώ και 5 χρόνια που έχει καταθέσει τα χαρτιά και του είπαν ότι είναι... νεκρός.
Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία για ηλικιωμένο στην Κρήτη, ο οποίος περιμένει εδώ και 5 χρόνια να βγει η σύνταξή του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ekriti.gr, ο ηλικιωμένος από τον οικισμό Γέργερη στον Δήμο Γόρτυνας, κατέθεσε τα χαρτιά του για τη σύνταξη τον Απρίλιο του 2016.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Ράδιο Κρήτη, δεν έχει λάβει ούτε προσωρινή σύνταξη. Σε μια προσπάθεια να μάθει τι γίνεται με την απονομή της σύνταξης, ο ηλικιωμένος πήγε στο ΚΕΠ.
Εκεί, ο υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι στο σύστημα έχει περαστεί ως... νεκρός. Οικοδόμος και κηπουρός για δεκαετίες, ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του είπε ο υπάλληλος.
«Έχω έναν μικρό κήπο και λίγες κότες. Βοηθούν και τα παιδιά μου. Όμως κάποιοι άλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί σαν εμένα. Πως ζούν αυτοί οι άνθρωποι; Τους σκέφτεται κανείς;» ανέφερε σε δηλώσεις του ο ηλικιωμένος που πήγε στο ΚΕΠ για τη σύνταξή του και έμαθε ότι στο σύστημα έχει περαστεί ως... νεκρός.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας
Προ των πυλών τα ακραία φαινόμενα
Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με χιόνια, μποφόρ και καταρρακτώδεις βροχές - Live η πορεία
Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κλειστά σχολεία και προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τον πυροβολισμό 30χρονης στη Χαλκιδική τον Σεπτέμβριο του 2023
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.