Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 6 Ιουλίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λ. Κηφισού από την γέφυρα Ροσινιόλ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Γέφυρα Μεταμόρφωσης έως την Ιερά οδό.
 
Πολύ αυξημένη κίνηση σε όλες τις κατευθύνσεις της Αττικής οδού στη συμβολή της με την Λ. Κηφισού. Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λ.Αθηνών από Χαϊδάρι προς Διυλιστήρια.
 

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κανελλοπούλου/Κατεχάκη από τον Περιφερειακό Υμηττού έως την Μεσογείων και στην Λ. Κηφισίας στα δύο ρεύματα στο ύψος της Κατεχάκη.

Κλειστή η Καυταντζόγλου λόγω ασφαλτόστρωσης. Προβλήματα στην Χαλκίδος προς τα Άνω Πατήσια. Δύσκολη η Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκάκη, η Πειραιώς προς Ομόνοια και η κάθοδος της Β. Σοφίας από Χίλτον.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το ύψος του Άγιου Σώστη έως την Διάκου κι εν συνεχεία στη Λ. Αμαλίας.

Προβλήματα στην Λ.Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λ. Αλίμου και στην 34ου Συντάγματος στον Πειραιά

Πολύ δύσκολη η Λ. Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Ελληνικού, αλλά και στην άνοδο της Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καυταντζόγλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατησίων και Αχαρνών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.(η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από  Αχαρνών προς  Πατησίων : μέσω της οδού Τσούντα και από  Πατησίων προς Αχαρνών : μέσω της οδού Ευγενίου Καραβία).
  • ην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Τριάδος έως και 
  • Κλειστή η Κ. Βάρναλη και  Μ.Μπότσαρη στο Χαλάνδρι, λόγω κατασκευής αγωγών ομβρίων. 
  • Αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του κόμβου Νέας Περάμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στο τμήμα της μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 57,000 και 58,500.
  • Επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, στον Δήμο Μάνδρας ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.
  • Αποκλεισμός, αντιδρομήσεις και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού και στους γύρω δρόμους στο ύψος του Πανεπιστημίου Πειραιά. 
 

Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ