Ελλαδα

Τρεις συλλήψεις για βιασμό 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα

Αναζητείται ένα ακόμη άτομο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Βιασμός γυναίκας σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα: Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία - Αναζητείται ο τέταρτος δράστης.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές για τον βιασμό κατά συναυτουργία 25χρονης εγκύου μέσα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τρία άτομα 19, 21 και 27 ετών, συνελήφθησαν, το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Παράλληλα, αναζητείται ένα ακόμη άτομο που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., η κοπέλα, που είναι άτομο με νοητική υστέρηση, βρέθηκε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο ένας από τους τρεις αλλοδαπούς την έπεισε να τον ακολουθήσει σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου στη συνέχεια την βίασε, μαζί με τους άλλους δύο δράστες.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές της 25χρονης γυναίκας ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έπειτα από αναζητήσεις συνέλαβε τα τρία άτομα. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ