Ελλαδα

Πρώτες εικόνες από τον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης

Το πτώμα του εντοπίστηκε στην Αγία Παρασκευή - Ο επιχειρηματίας είχε αφήσει σημείωμα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης
Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός», εντοπίστηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το σημείο.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» που εξαφανίστηκε.

Η υπόθεση εξαφάνισης με τον Σταύρο Δογιάκη είχε τραγική κατάληξη, καθώς ο 53χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή. Τα ίχνη του είχαν χαθεί τη Δευτέρα (21 Ιουνίου).

Ο 53χρονος ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι έξω από το αυτοκίνητό του σε δασώδη περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού.

Δίπλα από το πτώμα, αστυνομικοί που έσπευσαν επιτόπου, εντόπισαν ένα πιστόλι. Αναμένονται τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική έκθεση. Ο χώρος έχει αποκλειστεί.

Ο επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης, πριν εξαφανιστεί, είχε αφήσει σημείωμα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος Δογιάκης είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο ανέφερε πως καθιστά κληρονόμο του καταστήματος εστίασης τον αδελφό του.

Σημειώνεται ότι ο αδελφός του επιχειρηματία ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.

Για τον εντοπισμό του Σταύρου Δογιάκη ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Μissing Αlert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη, με αστυνομικούς να «χτενίζουν» το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας στο πλαίσιο της έρευνας για τη συγκέντρωση στοιχείων.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την Αγία Παρασκευή όπου βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης:

Σταύρος Δογιάκης: Έξω από το αυτοκίνητό του με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας στην Αγία Παρασκευή

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Σταύρος Δογιάκης - Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός», βρέθηκε νεκρός

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη - Το πτώμα του βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει με κορδέλες το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή ο Σταύρος Δογιάκης

«Χαμόγελο του Παιδιού» για Σταύρο Δογιάκη: Η νέα ανακοίνωση

Με νέα του ανακοίνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για την τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη.

Στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει: «Μετά λύπης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του Δογιάκη Σταύρου 53 ετών. Τα αίτια θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές."To Χαμόγελο του Παιδιού" θα βρίσκεται κοντά και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ