- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανακοίνωση για τα 394 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, έκανε ο ΕΟΔΥ το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 ότι το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 394 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 20 νέοι θάνατοι ασθενών από επιπλοκές του κορωνοϊού. Οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ είναι 301.
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα σήμερα Σάββατο (19/6):
«Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 394, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
» Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 418.095 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 24 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 933 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
» Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 20, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.534 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
» Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 301 (64.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 85.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.609 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 63 (ημερήσια μεταβολή 0%).
» Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 73 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 43 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το γκρεμισμένο κτίριο και η «Καλημέρα» στους αναγνώστες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ο γυναικοκτόνος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.