Ελλαδα

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Οι διάλογοι των δραστών μετά την επίθεση

Σχέδιο να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία σύζυγο της 37χρονης στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι συλληφθέντες για τη δολοφονία της 37χρονης στη Ζάκυνθο
Οι συλληφθέντες για τη δολοφονία της 37χρονης στη Ζάκυνθο © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ποιοι οι διάλογοι μεταξύ των δραστών μετά την επίθεση του 2020- Περίμεναν ότι ο σύζυγος της 37χρονης θα υποκύψει στα τραύματά του.

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για τη δολοφονία της 37χρονης, Χριστίνας Κρουτσινιώτη, στη Ζάκυνθο πριν από ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2020. Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου και η κατάθεση μάρτυρα έφεραν στο φως διαλόγους των δραστών, λίγη ώρα μετά τη δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μάρτυρας που συμμετείχε στην εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου αποκάλυψε ότι οι εκτελεστές της Χριστίνας Κρουτσινιώτη ακούγονταν ανήσυχοι για την τύχη του επιχειρηματία μετά τη περσινή δολοφονική επίθεση. Μάλιστα, ο ένας εκ των δραστών μετά και την επίθεση, παρακολουθούσε ειδήσεις για μια δολοφονία που μόλις είχε διαπραχθεί. Όπως προκύπτει από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, όταν ρώτησε τον συνεργό του αν όντως είχε σκοτωθεί μόνο η σύζυγος του επιχειρηματία, εκείνος απάντησε πως ναι, ενώ ένας από τους δράστες είπε: «τον πέτυχα σίγουρα δεν γλιτώνει». Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ότι σε αντίθετη περίπτωση έλεγαν πως θα έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο για να αποτελειώσουν τον 54χρονο άντρα.

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Διάλογοι - Σοκ των κατηγορουμένων για ανθρωποκτονία | Μεσημβρινό δελτίο

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Προθεσμία για την απολογία των συλληφθέντων

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν οι επτά συλληφθέντες για τη δολοφονική επίθεση τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο, κατά την οποία έχασε τη ζωή της η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσιώτη και τραυματίστηκε ο σύζυγός της, επιχειρηματίας, Ντίμης Κορφιάτης, o οποίος και δολοφονήθηκε στις αρχές Μαΐου 2021. 

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ενας κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και τέσσερις για συνέργεια σε αυτές τις πράξεις.

Και οι επτά κρατούνται στο ΑΤ Ζακύνθου, όπου έφτασαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ