Ελλαδα

Τελευταία ημέρα για τους μαθητές Γ' Λυκείου-Το μήνυμα Κεραμέως

Πότε ολοκληρώνεται το σχολικό έτος για τις υπόλοιπες βαθμίδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθητές Λυκείου πηγαίνουν στο σχολείο κρατώντας τα αποτελέσματα του self test
Μαθητές Λυκείου πηγαίνουν στο σχολείο κρατώντας τα αποτελέσματα του self test © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μαθητές Γ' Λυκείου: Η τελευταία ημέρα σήμερα (2/6) στο σχολείο - Το μήνυμα της υπουργού Παιδείας ενόψει των Πανελλαδικών 2021.

Τελευταία σχολική ημέρα ήταν η σημερινή (2/6) για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' Λυκείου και οι μέρες πλέον μετρούν αντίστροφα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και στις 15 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έστειλε το δικό της μήνυμα στα παιδιά που ετοιμάζονται να γευτούν την εμπειρία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ολοκληρώνοντας το σχολικό κύκλο. «Σήμερα ήταν η τελευταία σχολική ημέρα για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας της Γ’ Λυκείου. Μια ημέρα με έντονα συναισθήματα για τα παιδιά: χαρά για την είσοδο στον κόσμο των ενηλίκων, αγωνία για το άγνωστο, λύπη για τους συμμαθητές και τους δασκάλους που χάνουν από την καθημερινότητά τους, ανυπομονησία για το επόμενο βήμα τους. Ένας κύκλος κλείνει, ένας μεγαλύτερος ανοίγεται μπροστά σας. Αγαπητά μας παιδιά, συγχαρητήρια για την ως τώρα προσπάθειά σας, η οποία μάλιστα κορυφώνεται σε πρωτόγνωρες συνθήκες, καλή επιτυχία στα όνειρα και τους στόχους σας, καλή πρόοδο με υγεία, δημιουργικότητα και χαρά στη ζωή σας. Τα καλύτερα έρχονται!», έγραψε στa social media η Νίκη Κεραμέως. 

 

 

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες των υπολοίπων τάξεων του Λυκείου, αλλά και των υπολοίπων βαθμίδων, το σχολικό έτος ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες, καθώς φέτος παρατάθηκε το σχολικό έτος, προκειμένου τα παιδιά να έχουν περισσότερο χρόνο στη δια ζώσης εκπαίδευση. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, τα Δημοτικά σχολεία θα κλείσουν στις 25 Ιουνίου ενώ τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα κλείσουν στις 11 Ιουνίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ