Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 31 Μαΐου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι τα ΚΤΕΛ Κηφισού. 
 
Μποτιλιαρισμένη η Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού μέχρι και το Δέλτα Φαλήρου. Χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τη Λεωφόρο Αμφιθέας.
 
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας σε πάρα πολλά σημεία και στην άνοδο από την Πανόρμου μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τη ΓΑΔΑ προς την Ιπποκράτους.
 
Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρος Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Χαμηλές ταχύτητες στη Λεωφόρο Αθηνών από το Δαφνί προς τα Διυλιστήρια.
 
Προβλήματα στη Θηβών ανά τμήματα και στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.
 
Δύσκολη η κάθοδος της Κατεχάκη από την Πίνδου έως τη Μεσογείων και η Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη.
 
Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό κοντά στην Μεταμόρφωση και στην Χελμού/Κρυονερίου από την Άνοιξη και τον Άγιο Στέφανο προς την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
 
Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε εξέλιξη παραμένουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο:
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό και αριστερό τμήμα της Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Π. Φαλήρου, από το ύψος της συμβολής της με τον ανισόπεδο κόμβο της Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αεροπόρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Πλήρης ή μερικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας των λωρίδων κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α.,στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 44,500 και 47,800, στην κατεύθυνση προς Λαμία, και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο ίδιο τμήμα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, στον Δήμο Μάνδρας ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.
  • Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 28,773 και 26,908, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Αποκλεισμός, αντιδρομήσεις και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού και στους γύρω δρόμους στο ύψος του Πανεπιστημίου Πειραιά. 
Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ