- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Παναγιωτακόπουλος για self test: «Εργαλείο, όχι πανάκεια»
Τι είπε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ για τα ψευδή self test
Τι είπε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος για τα ψευδή self test και την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία
Για τα ψευδή self test κατά την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία μίλησε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος λέγοντας πως πρόκειται για συμπληρωματικό εργαλείο και οχι πανάκεια.
«Όπως γίνεται σε κάθε νέα άφιξη, θα προκληθούν προβλήματα. Θα λυθούν, όπως γίνεται πάντα», διαβεβαίωσε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, σημειώνοντας πως «θα διερευνηθεί αν πρόκειται για λάθος παρτίδα», κάτι που προς το παρόν είπε πως δεν είναι σε θέση να απαντήσει.
Όσο αφορά στην επικοινωνία του κοινού με τον ΕΟΔΥ και τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί λόγω του μεγάλου όγκου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι θα προστεθεί νέα γραμμή για να απαντώνται όλα τα τηλεφωνήματα .
Ερωτηθείς για το αν κάποιος που έχει νοσήσει από κορωνοϊό θα απολαμβάνει προνόμια ανάλογα με εκείνου που έχει εμβολιαστεί, είπε πως αυτό θα αποφασιστεί από την Πολιτεία, όμως εξήγησε πως «προφανώς αυτός που έχει νοσήσει πρόσφατα- εντός του τελευταίου τρίμηνου- έχει την ίδια ανοσία με αυτόν που έχει εμβολιαστεί».
Ενώ όσο αφορά στο πότε μπορεί να εμβολιαστεί κάποιος που έχει νοσήσει, είπε πως μετά το τρίμηνο «αρχίζεις να σκέφτεσαι το εμβόλιο», εξηγώντας πως δεν υπάρχει σχετική βιβλιογραφία, αλλά είναι κάτι που είναι υπό μελέτη.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση παίρνει αποστάσεις, έχει όμως προβλεφθεί η δεύτερη δόση για όσους έκαναν την πρώτη», απάντησε για το AstraZeneca.
Τέλος, αναφορικά με τον πότε αποκτά ανοσία κάποιος που έχει εμβολιαστεί, απάντησε «δύο εβδομάδες μετά τη 2η δόση έχεις κάνει ανοσία», ενώ από την ίδια κιόλας μέρα, «μπαίνεις στην πλατφόρμα και παίρνεις τη βεβαίωση εμβολιασμού».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μηχανή του προσέκρουσε σε προστατευτικά και έπεσε σε σταθμευμένα ΙΧ
Διακοπές ρεύματος σήμερα Πέμπτη σε περιοχές της Αττικής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
Χείμαρρος πέρασε μέσα από το χωριό
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Σε πρώτο πλάνο η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» στη «Σφεντόνα του Δαβίδ»
Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.