- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: 72 νεκροί και 1.391 νέα κρούσματα το Μ. Σάββατο (1/5)
Στους 811 οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις ΜΕΘ
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.391 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα σήμερα Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 1.391 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Δυστυχώς, οι νεκροί από κορωνοϊό έφθασαν τους 72, την ώρα που οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ανέρχονται στους 811.
Στην ενημέρωση για το πού επιβεβαιώθηκαν τα 1.391 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα 647 εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 234 στη Θεσσαλονίκη. Τα συνολικά θύματα της πανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα ανέρχονται σε 10.453. Με τα 1.391 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων μολύνσεων Covid-19 ανέρχεται πλέον στις 346.422.
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα | 01.05.2021:
«Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.391, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
» Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 346.422 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 41 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.999 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
» Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 72, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 10.453 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
» Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 811 (62.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.124 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 419 (ημερήσια μεταβολή 0%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 450 ασθενείς.
» Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σύνολο των επίγειων δυνάμεων θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο σημείο
Στο βορειοανατολικό μέτωπο το βάρος των δυνάμεων
Διαδραστική παρουσία του ιδρύματος με τεχνολογία, καινοτομία και παράλληλες εκδηλώσεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η φωτιά καίει από το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, πυκνά δάση πεύκης και ρόμπολου μέσα σε ζώνη του δικτύου Natura 2000
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.