Ελλαδα

Εξαφάνιση Άνθη: Νέα στοιχεία για τη σορό που βρέθηκε στη Βρετανία

Τα τατουάζ που φέρει το πτώμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο αγνοούμενος Στάθης Άνθης
Ο αγνοούμενος Στάθης Άνθης © anikolouli.gr

Στάθης Άνθης: Τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη σορό που βρέθηκε στη Βρετανία - Ανήκει στον Έλληνα αγνοούμενο;

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του Στάθη Άνθη, του Έλληνα που έχει εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου του 2021 στη Βρετανία, καθώς πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα, που εξετάζεται αν ανήκει στον αγνοούμενο. Ο αδελφός του έχει ήδη δώσει ήδη δείγμα DNA, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η σορός.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αδελφός του αγνοούμενου, Γιώργος Άνθης, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας, στο Mega και την εκπομπή «Live News», τo τατουάζ σε σχήμα καρδιάς που είχε ο Στάθης Άνθης στο στήθος του και αυτό στη δεξιά του γάμπα, είναι τα ίδια τατουάζ που φέρει η σορός του άνδρα που βρέθηκε από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία. Ακόμη, το εσώρουχο που φέρει η σορός, είναι της ίδιας σειράς με αυτά που είχε στις αποσκευές του ο Στάθης Άνθης.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Άνθη, η οικογένεια επικεντρώνεται στα όσα του έχει πει η συγκάτοικος του Στάθη, η οποία φαίνεται να είναι και η τελευταία που τον είδε.

ΑΓΓΛΙΑ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

 

Εξαφάνιση Στάθη Άνθη: Αν ταυτοποιηθεί η σορός θα ζητηθεί έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Το βράδυ της Δευτέρας (19/4) ο Γιώργος Άνθης, μέσω του συνηγόρου του, έστειλε στις Βρετανικές Αρχές μια σειρά από καίριες ερωτήσεις στις οποίες αναμένονται απαντήσεις, αλλά και αιτήματα, καθώς, εάν όντως αποδειχθεί ότι η σορός είναι του αδελφού του, τότε θα ζητήσει να γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Στην περιοχή έχουν βρεθεί περισσότεροι νεκροί. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση είμαστε ξεκάθαροι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχουμε στείλει τι πρέπει να γίνει για να διαλευκανθεί η υπόθεση» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Γεωργίου.

Σύμφωνα με την οικογένεια Άνθη, προκύπτουν κάποια σοβαρά ερωτήματα προς την Αστυνομία:

«-Έχουμε πληροφορία ότι στο ξενοδοχείο έφθασαν ναρκωτικά, με delivery. Είναι ακριβές αυτό, το ερευνήσατε και αν ναι ποιος ήταν ο αποδέκτης του δέματος;

-Τι γνωρίζετε σχετικά με την κρυφή κάμερα που στον χώρο κουζίνας – γυμναστηρίου των υπαλλήλων, χωρίς να ερωτηθούν οι ίδιοι;

-Έγινε άρση απορρήτου των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του Στάθη, καθώς και των sms του;

-Γιατί η μάνατζερ του ξενοδοχείου, επί πέντε μέρες, έδειξε αδιαφορία, για την εξαφάνισή του;

-Γνωρίζετε, ότι ο αδελφός μου, είχε με την συγκάτοικό του, έντονες διαφωνίες; Κατέθεσε η ίδια περί αυτού;»

Πάντως, ο Γιώργος Άνθης εκφράζει τη σιγουριά ότι ο αδελφός του δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να αυτοκτονήσει και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον. Ίδια εικόνα παρουσιάζει και η ψυχολόγος του 32χρονου, στην οποία είχε απευθυνθεί για συμβουλές αυτοεξέλιξης.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY