- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Έντονη κακοκαιρία που θυμίζει χειμώνα θα επικρατήσει σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου σε πολλές περιοχές της χώρας.
Τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένονται την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές, ενώ τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν έως το πρωί στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά και στη συνέχεια στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Πιθανότητα καταιγίδων υπάρχει στις νησιωτικές περιοχές και ιδιαίτερα στο Κεντρικό, Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο από το πρωί. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη Δυτική Μακεδονία και στα ορεινά ηπειρωτικά έως το πρωί.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 14, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 5 έως 16, στην Ήπειρο από 1 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 5 έως 17, στην Ανατολική Πελοπόννησο από 8 έως 19, στη Δυτική Πελοπόννησο από 8 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 12, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 17, στις Κυκλάδες από 9 έως 19, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 18 και στην Κρήτη από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και στα νησιά του Κεντρικού, Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου η ελάχιστη αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως έως το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών υπάρχει κυρίως για τα βόρεια του νομού έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί όμως θα ενισχυθούν σε δυτικούς 2 έως 4 μποφόρ και γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.