- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα κατάθεση σε βάρος γνωστού ηθοποιού για απόπειρα βιασμού
Στον εισαγγελέα έχουν φτάσει μια καταγγελία για βιασμό και δύο για απόπειρα
Η μάρτυρας, επίσης γνωστή ηθοποιός, ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω ηθοποιός αποπειράθηκε να την βιάσει το 2014
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα γνωστός ηθοποιός ο οποίος καταγγέλεται από γυναίκες συναδέλφους του για σοβαρότατες πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος τους.
Η έρευνα του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου, με αφορμή τις καταγγελίες με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό, γνωστό στο ευρύ κοινό από κωμικούς ρόλους, βρίσκεται σε εξέλιξη με την αξιολόγηση των ιδιαίτερα σοβαρών στοιχείων που προσκομίστηκαν στην Εισαγγελία από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλη Τσαρούχα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού έδωσε εχθές, Τετάρτη 17 Μαρτίου, κατάθεση, που μάλιστα διήρκεσε πολλές ώρες, μία από τις καταγγέλουσες τον ηθοποιό. Η μάρτυρας, επίσης γνωστή ηθοποιός, ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω ηθοποιός αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του τον Αύγουστο του 2014. Σύμφωνα με την ηθοποιό, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου 2014, με τον ερευνώμενο, εκείνος είχε προσφερθεί να την γυρίσει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Όμως αντί να την πάει στο σπίτι της, όπως λέει η καταγγέλουσα, οδήγησε σε απόμερο σημείο στο Παλαιό Ψυχικό όπου επιχείρησε να την βιάσει κλείνοντας τις ασφάλειες του αυτοκινήτου.
Η έρευνα του κ. Σπυρόπουλου αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προσκομιστεί από τον ΣΕΗ νέος φάκελος με καταγγελία κατά του ερευνώμενου καλλιτέχνη. Εφόσον δεν υπάρξει νέο υλικό, ο Εισαγγελέας σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται την ερχόμενη εβδομάδα να αποστείλει στον ηθοποιό κλήση για ανωμοτί κατάθεση. Ο ηθοποιός θα κληθεί σε εξηγήσεις ως ύποπτος για μία πράξη βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2008 και για δύο πράξεις απόπειρας βιασμού το 2010 και το 2014.
Η επόμενη κίνηση είναι - αφού μελετηθούν οι ισχυρισμοί του ηθοποιού - ο εισαγγελικός λειτουργός να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που του αποδίδουν οι τρεις καταγγέλουσες. Αν ο καλλιτέχνης διωχθεί η υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή ενώπιον του οποίου ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης θα κληθεί να απολογηθεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.