Ελλαδα

Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος

Σε εξέλιξη ΕΔΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουλούδια στο σημείο έξω από την βουλή όπου συγκρουσθήκαν υπηρεσιακό αυτοκίνητο, με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος
Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Λουλούδια στο σημείο © EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο τροχονόμος που ήταν μπροστά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή μετακινήθηκε σε άλλη Υπηρεσία της Αστυνομίας.

Σε άλλη Υπηρεσία της Αστυνομίας μετακινήθηκε ο τροχονόμος που ήταν μπροστά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού μηχανής, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, διατάχτηκε ΕΔΕ για τον τροχονόμο που είχε το φραστικό επεισόδιο με τον διανομέα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου μπροστά στη Βουλή.

Τροχαίο στη Βουλή: Υπηρεσιακό Ι.Χ. τραυμάτισε βαριά 23χρονο με μηχανή | Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Ξεκίνησε η δωρεά οργάνων του 23χρονου

Ξεκίνησε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του 23χρονου δικυκλιστή που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η χειρουργική ομάδα από το Λαϊκό Νοσοκομείο θα αναλάβει την αφαίρεση των νεφρών και του ήπατος του άτυχου νεαρού και δύο χειρουργικές ομάδες από το Ωνάσειο την καρδιά και τους πνεύμονες του.

Στο «μικροσκόπιο» το οπτικοακουστικό υλικό 

Παράλληλα, το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες που «σκανάρουν» την περιοχή παρέδωσε η Υπηρεσία Ασφάλειας της Βουλής στον αρμόδιο εισαγγελέα που διεξάγει την έρευνα για το τραγικό δυστύχημα έξω από το κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το υλικό θα αποσαφηνίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ, αρμόδιο για την ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη, συγκρούστηκε με τη μηχανή του άτυχου νεαρού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ