- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
ΜΜΜ: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και τραμ
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών
Ανακοίνωση για τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς εξέδωσε το υπουργείο Μεταφορών, σχετικά με τη λειτουργία των Μέσων σήμερα Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου.
Το υπουργείο Μεταφορών εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το πώς θα λειτουργήσουν σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Με βάση την ανακοίνωση, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης της κυκλοφορίας και εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.
Παράλληλα, γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε και σήμερα 17/2 να λειτουργήσει το τμήμα της γραμμής 1 του μετρό Πειραιάς – Ν. Ιωνία και ταυτόχρονα να τεθεί σε λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την Κηφισιά, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.
Ως προς τις γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Δρομολόγια θα διεξάγονται επίσης σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.
Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που επικράτησαν και χθες σε όλη την Αττική, καθώς και του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όσα δρομολόγια επιτρέψουν οι συνθήκες να πραγματοποιηθούν, θα ξεκινήσουν μετά τις 07.00».
Όπως επισημαίνει ο Οργανωτικός Γραμματέας του Δ.Σ. του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Φώτη Νικολακόπουλου, τα λεωφορεία ξεκίνησαν από τα αμαξοστάσια ώστε να φτάσουν στις αφετηρίες τους και να διαπιστωθεί ποιές γραμμές θα μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, την ίδια ώρα επόπτες του ΟΑΣΑ θα κάνουν έλεγχο κατά μήκος των διαδρομών και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπάρξει ενημέρωση από τον Οργανισμό.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μπαχαλόμαγκες που έχουν μάθει να επιβιώνουν στο όχλο οι δράστες»
Η γυναίκα δούλευε και αυτή στη μονάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του μετεωρολόγου
H χώρα οδεύει προς έναν πληθυσμό μικρότερο, γερασμένο και πιο δύσκολα βιώσιμο δημοσιονομικά
Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε μετά από 4 χρόνια
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Τρίμηνο-κλειδί για την ευλογιά αιγοπροβάτων: ενίσχυση ελέγχων, κτηνίατροι στο πεδίο άμεσα παντού τώρα
Η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει προσωπικά αντικείμενα, έργα και σχέδια του μεγάλου Τήνιου γλύπτη
Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας έχει μεταφερθεί για ιατρική φροντίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου
Η διοίκηση του δήμου προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Ο χάρτης που δημοσίευσε ο μετεωρολόγος
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους
«Λείπουν η οξυδέρκεια και το αιχμηρό χιούμορ σου», έγραψε χαρακτηριστικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.