Ελλαδα

Εθελοντική αιμοδοσία στις 14 Φεβρουαρίου από τον Δήμο Αθηναίων

Σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αιμοδοσία
Αιμοδοσία

Ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει ακόμη μια δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο - Σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Σε μια περίοδο που λόγω της πανδημίας οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για αίμα είναι αυξημένες, ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει ακόμη μια δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ)  και το «Γ.Ν. Ευαγγελισμός».

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, στέλνοντας  παράλληλα το μήνυμα, πως η προσφορά προς το συνάνθρωπο είναι και θα πρέπει να αποτελεί καθημερινό βίωμα και στάση ζωής.. 

Τα Δημοτικά Ιατρεία, με το εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό που διαθέτουν, διασφαλίζουν την τήρηση όλων των προϋποθέσεων για ασφαλείς αιμοδοσίες, αλλά και των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό. 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο στην οδό Σόλωνος 78 και ώρα 09:00–14:00. Τηλέφωνο Ιατρείου για ραντεβού: 210-3626587

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται  να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το 1ο Δημοτικό Ιατρείο στο οποίο θα γίνει η αιμοδοσία, που διοργανώνει η Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας υπό την εποπτεία του αρμόδιου αντιδημάρχου Μανόλη  Καλαμπόκα.

*Στη βεβαίωση μετακίνησης κατά την διάρκεια των μέτρων προστασίας για την πανδημία COVID-19,  οι αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν το Β1 ή διαφορετικά στέλνοντας το Sms στο 13033 με τον κωδικό 1.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ