- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το 80% «αγγίζει» η πληρότητα των ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Αττικής την πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων του ολικού lockdown.
Συνεχίζει να αυξάνεται η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με την πληρότητα στις ΜΕΘ να φτάνει το 80% πλέον.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου συνολικά 1.496 κρούσματα, με τα 795 να εντοπίζονται στην Αττική, όπου τα νοσοκομεία δέχονται μεγάλη πίεση λόγω των αυξημένων περιστατικών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η ΕΡΤ, οι εισαγωγές στα νοσοκομεία έχουν αυξηθεί κατά 47%, ενώ είναι ελάχιστες οι κλίνες ΜΕΘ που απομένουν ελεύθερες. Συγκεκριμένα είναι μόλις 43 οι κενές κλίνες σε αυτές τις μονάδες.
Το Θριάσιο νοσοκομείο δέχεται αυξημένα περιστατικά τις τελευταίες ημέρες, όπως και το Ασκληπιείο της Βούλας και το Αττικό.
Και στον Ευαγγελισμό υπάρχει μία συνεχώς αυξητική τάση των νέων εισαγωγών, ενώ στο νοσοκομείο Σωτηρία έχει σημειωθεί αρνητικό ρεκόρ εισαγωγών και αυτή την ώρα είναι κατειλημμένες οι 69 από τις συνολικά 84 κλίνες ΜΕΘ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.