- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Τα σχολεία κλείνουν ξανά στην Αττική και σε πολλές περιοχές στα πλαίσια του lockdown και επιστρέφει η τηλεκπαίδευση.
Επιστρέφει η τηλεκπαίδευση για τους μαθητές των σχολείων σε Αττική και πολλές ακόμα περιοχές, στο πλαίσιο του νέου lockdown, που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, τα σχολεία στις «κόκκινες» περιοχές θα λειτουργήσουν μέσω τηλεκπαίδευσης, εκτός από εκείνα της Ειδικής Αγωγής.
Ως εκ τούτου, υποχρεωτική καθίσταται η τηλεκπαίδευση για τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, ολοήμερα σχολεία, γυμνάσια και λύκεια γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης), καθώς και για όλες τις λοιπές εκπαιδευτικές δομές.
Ως προς τα γυμνάσια και τα λύκεια, η τηλεκπαίδευση θα διενεργείται τις πρωινές ώρες και τις μεσημβρινές για νηπιαγωγεία και δημοτικά, όπως ακριβώς γινόταν και τον Νοέμβριο.
Ακόμα, την Πέμπτη (10/02) και μεταξύ 10:00-12:00 αρχίζει εκ νέου η προβολή επεισοδίων εκπαιδευτικής τηλεόρασης από την ΕΡΤ2 για τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Αξίζει να τονιστεί πως η πρωτοβάθμια εκπαίδευση θα λειτουργήσει εξ αποστάσεως με δύο αλληλένδετους τρόπους, δηλαδή με την εκπαιδευτική τηλεόραση και τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.