- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπουρδούμης-Καταγγελία Δροσάκη: Το τρυφερό μήνυμα στη σύζυγό του
«Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου»
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το τρυφερό μήνυμα στη σύζυγό του μετά την επίσημη καταγγελία της.
Μήνυμα στήριξης αλλά και θαυμασμού στη συζυγό του, Λένα Δροσάκη, έστειλε ο Αλέξανδρός Μπουρδούμης μετά την καταγγελία της ίδιας και των τριών Ελληνίδων πρωταγωνιστριών εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.
«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ' ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου», γράφει στο τρυφερό μήνυμα που πόσταρε στο Instagram o ηθοποιός.
Χθες, 4 Φεβρουαρίου, οι ηθοποιοί, Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη έκαναν καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη με τις κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και οι τρεις γυναίκες ζητούν την διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.