- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κορωνοϊός: Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ανέφερε πως αν χρειαστεί θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα στην Αττική
Στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σημειώνοντας πως εάν απαιτηθεί τότε θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας.
Μιλώντας στο ΜΕGA το πρωί της Παρασκευής , ο κ. Γεραπετρίτης είπε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε μια σχετικώς καλή κατάσταση όσον αφορά στην πανδημία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάσουμε. Συγκεκριμένα για την Αττική, υποστήριξε πως αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και πως δεν έχει φτάσει ακόμα στο όριο του συναγερμού.
Συμπλήρωσε όμως, πως αν απαιτηθεί από την επιτροπή λοιμωξιολόγων, που συνεδριάζει σήμερα, θα υπάρξουν περαιτέρω μέτρα για την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας. «Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι πρωταρχικό ζήτημα και η επιθυμία μας είναι να δράσουμε προληπτικά», τόνισε.
Επιθυμία της κυβέρνησης είναι η χώρα να παραμείνει στα δύο επίπεδα διαβάθμισης. Αν χρειαστεί η Αττική να μπει στις «κόκκινες» περιοχές, τότε θα εξεταστεί ποιοι κανόνες θα εφαρμοστούν. «Θα αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα στη συνεδρίαση της επιτροπή», εξήγησε.
Για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων είπε πως ενώ έχει παρθεί η απόφαση να ανοίξουν τη Δευτέρα (1/2), αν χρειαστεί θα υπάρξουν διορθωτικές αλλαγές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.