- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέος Κόσμος: Πατέρας και γιοι τα θύματα της επίθεσης
Τραυματίστηκε και μία 18χρονη εργαζόμενη σε κοντινή καφετέρια
Αλβανός υπήκοος, γεννηθείς το 1967, είναι ο νεκρός της ένοπλης επίθεσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Νέο Κόσμο.
Ο νεκρός της ένοπλης επίθεσης στην περιοχή του Αγίου Σώστη στο Νέο κόσμο ήταν ένας Αλβανός υπήκοος, γεννηθείς το 1967.
Μάλιστα, από τους τρεις τραυματίες, οι δύο είναι οι γιοι του θύματος, 28 και 22 ετών αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην επίθεση τραυματίστηκε και μία 18χρονη εργαζόμενη σε καφετέρια, στην οποία κατέφυγαν τα θύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πέρασαν από την πλατεία της περιοχής στις 6.40 μ.μ. και άρχισαν να πυροβολούν σε βάρος της οικογένειας.
Οι τρεις άνδρες έτρεξαν σε καφετέρια της περιοχής, με τους δράστες να συνεχίζουν να πυροβολούν, τραυματίζοντας και τη 18χρονη εργαζόμενη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες. Αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ωστόσο, παρά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., δεν εντοπίστηκε κάποιο όχημα. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Στο μικροσκόπιο κτηνοτροφική μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.