- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γώγος: Αναμένεται αύξηση κρουσμάτων την επόμενη εβδομάδα
«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα επόμενα βήματα»
Κορωνοϊός: Η εκτίμηση του καθηγητή Χαράλαμπου Γώγου για αύξηση κρουσμάτων την επόμενη εβδομάδα. - Τι δήλωσε για το άνοιγμα του λιανεμπορίου.
O καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, εκτίμησε ότι θα πρέπει να γίνουν λίγα και αργά βήματα, προκειμένου να εκκινήσουν και πάλι οικονομικές δραστηριότητες μετά το τέλος του lockdown, που έλαβε νέα παράταση, μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Έκανε λόγο και για αύξηση κρουσμάτων την επόμενη εβδομάδα.
«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα επόμενα βήματα. Δεν θα ανοίξει το λιανεμπόριο ακόμα. Δεν υπάρχουν εισηγήσεις για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Αλλάζει πολύ εύκολα η επιδημιολογική εικόνα», είπε ο κ. Γώγος, σημειώνονται ότι το επόμενο ζήτημα που θα τεθεί υπό εξέταση είναι η επιστροφή των μαθητών της Γ' Λυκείου στις τάξεις.
Ο καθηγητής σημείωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να αναμένουμε αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.
«Τον Γενάρη θα πάμε με ήπια βήματα», τόνισε ο κ. Γώγος και επεσήμανε ότι βελτιώνονται τα πράγματα με την εκκίνηση του προγράμματος εμβολιασμών. Στόχος είναι, όπως είπε, μέχρι 15 Γενάρη να έχει εμβολιαστεί όλο το υγειονομικό προσωπικό.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.