Ελλαδα

Εμβολιασμοί σε γηροκομείο: Η 95χρονη που έκανε πρώτη το εμβόλιο

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο ΕΟΔΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 95χρονη Δέσποινα Χάλαρη, η πρώτη ηλικιωμένη σε οίκο ευγηρίας που έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα
Η 95χρονη Δέσποινα Χάλαρη, η πρώτη ηλικιωμένη σε οίκο ευγηρίας που έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η 95χρονη Δέσποινα Χάλαρη έγινε η πρώτη ηλικιωμένη σε οίκο ευγηρίας που έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί.

Έγιναν σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2020 οι πρώτοι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό σε οίκους ευγηρίας, γηροκομεία και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Η 95χρονη Δέσποινα Χάλαρη ήταν η πρώτη που έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό σε γηροκομείο.

Κινητές Ομάδες Υγείας μετέβησαν στη μονάδα «Σπίτι της Χριστιανικής Αγάπης» προκειμένου να εμβολιαστούν οι πρώτοι ηλικιωμένοι κατά της Covid-19. Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο οργανισμός.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2020, μαζί με τους υγειονομικούς ξεκινά ο εμβολιασμός των πολιτών που διαμένουν και εργάζονται στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ. Ο εμβολιασμός της ομάδας αυτής θα ολοκληρωθεί έως τις 20 Ιανουαρίου.

Δείτε την ανάρτηση για την πρώτη ηλικιωμένη που έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό σε οίκους ευγηρίας στην Ελλάδα.

Οι Κινητές Ομάδες Υγείας ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ ξεκίνησαν τους εμβολιασμούς στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Πρώτη εμβολιάστηκε η κ. Δέσποινα, 95 ετών! ? #ΕΟΔΥ #ΥπουργειοΥγειας

Δημοσιεύτηκε από Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας στις Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ