Ελλαδα

Νέα μπλόκα της ΕΛΑΣ: Σε ποιες κόκκινες περιοχές της Αττικής

Πού θα επικεντρωθεί η αστυνομία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Κορωνοϊός: Σε εφαρμογή νέο σχέδιο της ΕΛΑΣ - Στο «στόχαστρο» 5 περιοχές στην Αττική

Σήμερα, Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, ξεκινά το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. με πολλά μπλόκα στις «κόκκινες» περιοχές. Από τα περίπου 35 μπλόκα στην Αττική πάνω από 20 θα στηθούν στις επιβαρυμένες περιοχές – Δυτική Αττική και κέντρο της Αθήνας- όπου υπάρχει αυξημένο ιικό φορτίο.

Οπως είπε μάλιστα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», σε πολλές περιπτώσεις και ειδικά μετά τις 21:00 που ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, οι έλεγχοι στα μπλόκα θα είναι καθολικοί: Σε κάποιες κεντρικές οδικές αρτηρίες όπου θα υπάρχουν αστυνομικά μπλόκα οι αστυνομικοί θα σταματούν για ελέγχους όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η Αστυνομία θα επικεντρωθεί ειδικά σε Νίκαια, Ασπρόπυργο, Περιστέρι, Ίλιον, Μενίδι που έχουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας
Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας

«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY