Διεμφυλική 31 ετών ζούσε κλεισμένη σε μία τρώγλη στη Ρόδο επί 10 χρόνια - Δεν δεχόταν επισκέψεις και ζούσε στην απόλυτη απομόνωση.
Μία απίστευτη ιστορία συγκλονίζει τη Ρόδο, με μία 31χρονη διεμφυλική που ζούσε επί 10 χρόνια απομονωμένη και κλεισμένη σε μια τρώγλη, χωρίς παράθυρα. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η 31χρονη δεν δεχόταν επισκέψεις και ζούσε στην απόλυτη απομόνωση επί μία δεκαετία, κυριολεκτικά ως έγκλειστη.
Εδώ και τρεις ημέρες, η γυναίκα νοσηλεύεται σε δομή, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, μετά την επέμβαση αστυνομικών που την εντόπισαν σε άθλια κατάσταση, εκτελώντας τη σχετική δικαστική εντολή.
Είχε προηγηθεί έκθεση κοινωνικού λειτουργού αλλά και ψυχολόγου, αφού η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου επιλήφθηκε ανώνυμης καταγγελίας για την κατάσταση της 31χρονης γυναίκας, που ζούσε με τους ηλικιωμένους γονείς της.
Η 31χρονη φέρεται να έχει εισπράξει στην πορεία της ζωής της και κυρίως στα σχολικά χρόνια ρατσισμό και να βίωσε από νωρίς τον κοινωνικό αποκλεισμό από τους συγχωριανούς της. Λόγω κατάθλιψης, απομονώθηκε και οδηγήθηκε στην απόφαση να αποκοπεί οριστικά από τον κοινωνικό περίγυρο, μην έχοντας υποστήριξη από τους γονείς της.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική» Ρόδου, «οι σκηνές που κατεγράφησαν το τελευταίο διάστημα και μέχρι να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση για την μεταφορά της χθες στο νοσοκομείο δεν περιγράφονται εύκολα. Τα άκρα της 31χρονης έχουν υποστεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκτεταμένη μόλυνση ενώ τα δάκτυλα των ποδιών της δεν ξεχωρίζουν από τα νύχια».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο
Αυξήσεις σε όλα τα οχήματα, εξαιρούνται οι μοτοσικλέτες
Δεν είχε δίπλωμα ούτε το 2023
Οι επόμενες κινήσεις τους
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας
Στιγμές fun και λάμψης powered by ΣΚΡΑΤΣ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2025
Έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά - Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε λιμάνια, τελωνεία και εθνικές οδούς
Με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Κέντρο Υγείας άλλος αγρότης με έμφραγμα
Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και άρση των ποινικών διώξεων
Η ποινή που του επιβλήθηκε
Κλειστή είναι η Εθνική Οδός της Αθηνών - Πατρών
Έφυγαν τα τρακτέρ από το λιμάνι του Βόλου
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.