- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ασθενής με κορωνοϊό χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων
Ογκολογικού χαρακτήρα η επέμβαση - Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση
Η ανακοίνωση από τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για την ασθενή με κορωνοϊό και καρκίνο που χειρουργήθηκε.
Μια ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την ασθενή με σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε νοσήσει από κορωνοϊό και χειρουργήθηκε.
Η διοίκηση του νοσοκομείου, αφού συγχαίρει γιατρους και νοσηλευτές για την επέμβαση, ξεκαθαρίζει ότι «ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η αντιμετώπιση των ασθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν έχει επ’ ουδενί ανασταλεί».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έχει ως εξής:
«Την Τετάρτη 9/12/2020 πραγματοποιήθηκε ογκολογικού χαρακτήρα μείζονα χειρουργική επέμβαση, σε ασθενή νεαρής ηλικίας, πάσχουσα από νεόπλασμα γαστρεντερικού συστήματος.
» Η ασθενής έχει ιστορικό σχετικά πρόσφατης νόσησης από SARS-CoV-2 και παρά την κλινική ανάρρωσή της συνεχίζει να εμφανίζει θετικά test PCR.
» Για την πραγματοποίηση, τόσο της επέμβασης, όσο και της νοσηλείας της ασθενούς, ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου του κινδύνου διασποράς, τόσο για το υγειονομικό προσωπικό, όσο και τους υπολοίπους νοσηλευόμενους ασθενείς.
» Συγχαίρουμε όλους τους εμπλεκόμενους στην πραγματοποίηση της επέμβασης και συνολικά το ακούραστο προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τις προσπάθειες που καταβάλλει.
» Ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η αντιμετώπιση των ασθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν έχει επ’ ουδενί ανασταλεί».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.