- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το ΓΝ Πέλλας απαντά στις δηλώσεις περί «διαλογής» ασθενών
Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου
Ουδέποτε και σε καμία περίπτωση το Ιατρικό προσωπικό δεν προέβη σε «διαλογή» περιστατικών προς διασωλήνωση, αναφέρει το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας.
Το ΓΝ Πέλλας αντιμετωπίζοντας το υψηλό επιδημιολογικό φορτίο της ΠΕ Πέλλας εγκαίρως και υπό την καθοδήγηση και στήριξη της Διοίκησης της 3ης ΥΠΕ και του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας εφοδιάστηκε με ταχύτατες διαδικασίες 7 αναπνευστήρες, 7 monitors και 5 κλίνες τύπου ΜΕΘ με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να έχει αναπτύξει συνολικά 14 κλίνες MEΘ Covid-19 στο ΓΝ Πέλλας.
Ως συνέχεια της απόφασης του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στις 05.11.2020 η τροφοδότηση του ΓΝ Πέλλας για περαιτέρω διάθεση κλινών ΜΕΘ Covid-19 για την αντιμετώπιση του ιού, υπήρξε ουσιαστική και αναμφισβήτητη.
Επιπλέον, το ΓΝ Πέλλας προέβη στην ανάπτυξη περαιτέρω 9 κλινών υψηλής αναπνευστικής υποστήριξης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Για την νοσηλεία των διασωληνωμένων COVID -19 ασθενών απασχολούνται συνολικά 9 Ειδικοί Εντατικολόγοι Ιατροί, 10 Ειδικοί Αναισθησιολόγοι Ιατροί και 33 Νοσηλευτές με εξειδικευμένη εμπειρία ΜΕΘ νοσηλείας.
Η περαιτέρω στήριξη στην διαχείριση διασωληνωμένων ασθενών COVID-19 ενισχύεται από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας και σε άμεση συνεργασία των Ιατρικών Υπηρεσιών των Νοσοκομείων της ευρύτερης περιοχής για την διακομιδή και υποδοχή των περιστατικών.
Ουδέποτε και σε καμία περίπτωση το Ιατρικό προσωπικό δεν προέβη σε «διαλογή» περιστατικών προς διασωλήνωση. Σχετικές αναφορές προσβάλλουν βάναυσα το ΓΝ Πέλλας και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, που έχει επιδοθεί σε έναν τιτάνιο αγώνα για να προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα σε ΟΛΟΥΣ τους ασθενείς μας και είναι υπερήφανο που έχει καταφέρει, κάτω από ιδιαίτερα πιεστικές συνθήκες, να μην αφήσει κανέναν συμπολίτη μας αβοήθητο.
Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, ειδικά όταν έχει μικροπολιτικά και μικροκομματικά κίνητρα που αγνοούν την προσπάθεια που καταλαμβάνει το προσωπικό του ΓΝ Πέλλας, είναι απλά μια αποτυχημένη προσπάθεια τρομοκράτησης του πληθυσμού, την ώρα που όλος ο Νομός ενωμένος δίνει τη μάχη στο πλευρό του Νοσοκομείου μας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρευνα δείχνει ότι ορισμένοι τύποι λίπους παίζουν ζωτικό ρόλο στην καταπολέμηση λοιμώξεων και φλεγμονών
Πάνω από 3 ώρες μπροστά στην τηλεόραση; Τι αποκαλύπτει για την ψυχική σας υγεία
Οι αθέατες πρωτοπόροι της επιστήμης, των ιδεών, των τεχνών και των γραμμάτων: Αυτές είναι οι ιστορίες τους.
Τα τεστ δεν εγγυώνται μακροζωία αλλά δείχνουν το δρόμο
Εμφανίζεται κυρίως στις ηλικίες μεταξύ 50 και 60 ετών
Ανάμεσα στις αιτίες και η κλιματική αλλαγή
Τα δεδομένα από μελέτη πενταετίας
Η χρόνια προστατίτιδα παραμένει δύσκολη στη διάγνωση, αλλά υπάρχουν τρόποι διαχείρισης και ανακούφισης
Ιδιαίτερα ωφελημένοι είναι όσοι έχουν λιπαρό τριχωτ
Το σχέδιο SHIELD ενός κορυφαίου επιστήμονα του Χάρβαρντ για υγιή γήρανση
Πρόκειται για φυσική εποχική αλλαγή ή ένδειξη ενός μεγαλύτερου προβλήματος;
Απαντά ο Βασίλης Καραμανίδης, διαιτολόγος-διατροφολόγος (VK Nutrition)
Ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ δεν τρώει σχεδόν κανένα λαχανικό ή φρούτο
Τα αποτελέσματα 25ετούς μελέτης στη Σουηδία
Χωρίς αλλαγή συμπεριφοράς, το φάρμακο μοιάζει περισσότερο με «διάλειμμα» στο πρόβλημα
Οι μέθοδοι αντιμετώπισής της που έχουμε στη διάθεσή μας
Οι διατροφικές ανάγκες δεν είναι σταθερές, αλλά εξελίσσονται με τα χρόνια
Τι λένε οι ειδικοί για τις βιταμίνες σε μορφή καραμέλας ζελέ
Τα πράγματα ίσως να είναι λίγο πιο περίπλοκα από ότι νομίζουμε
Τα φυτικά εκχυλίσματα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.