- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέθανε από κορωνοϊό ηγουμένη στα Μετέωρα
Η 72χρονη Γερόντισσα Φιλοθέη έδινε μάχη με την Covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
Η Γερόντισσα Φιλοθέη, ηγουμένη στην Ιερά Μονή Ρουσάνου στα Μετέωρα άφησε την τελευταία της πνοή από επιπλοκές που οφείλονται στον κορωνοϊό.
Άλλος ένας θάνατος από κορωνοϊό στους κόλπους της εκκλησίας στην Ελλάδα, καθώς η ηγουμένη Γερόντισσα Φιλοθέη πέθανε.
Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στο romfea.gr, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Ρουσάνου Μετεώρων εκοιμήθη.
Τον τελευταίο καιρό είχε νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε θλίψη στην Καλαμπάκα όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή αλλά και στη μοναστική πολιτεία, καθώς υπήρχε μεγάλος σεβασμός και εκτίμηση στο πρόσωπο και το έργο της.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.677 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Στις ΜΕΘ βρίσκονται 578 διασωληνωμένοι. Το τελευταίο 24ωρο οι νεκροί έφθασαν τους 95. Από τα 1.677 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, τα 365 επιβεβαιώθηκαν στην Αττική και τα 317 στη Θεσσαλονίκη. Τρίτη στον ημερήσιο απολογισμό μολύνσεων Covid-19 η Λάρισα με 103 νέα κρούσματα κορωνοϊού και ακολουθεί ο Έβρος με 57. Την πρώτη 5άδα κλείνει η Πέλλα με 55 και ακολουθεί η Ξάνθη στην 6η θέση με 53 νέες μολύνσεις Covid-19.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η The HOME Project και το Κολλέγιο Αθηνών παρουσίασαν ένα πρότυπο συνεργασίας για την υποστήριξη ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων
Προστίθενται περίπου 75 χιλιόμετρα σύγχρονης σηματοδότησης
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 106 πυροσβέστες, 3 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα
Σε επιφυλακή οι ειδικοί - «Η ακολουθία εξελίσσεται ομαλά», λέει ο Λέκκας
H μοτοσικλέτα αποτελούσε αντικείμενο αστυνομικών ερευνών για πιθανές παραβάσεις
Στατιστικά στοιχεία δείχνουν βελτίωση στην οδική ασφάλεια, αλλά η χώρα μας παραμένει πίσω
Η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από χορτοκοπτικό μηχάνημα
Αναμένεται σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Φέρει κατάγματα σε κρανίο και λεκάνη
Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρακολούθηση του φαινομένου σε πραγματικό χρόνο από το Εργαστήριο Σεισμολογίας
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.