- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι μαθητές Λυκείου στη Σάμο κατευθύνονταν προς την παραλία πέρασαν από ένα στενό δρομάκι στην περιοχή Γεφυράκι, στην οδό Κανάρη, όταν έπεσε ο τοίχος κτιρίου
Μετά τον ισχυρό σεισμό, στη Σάμο δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 15 και 17 ετών καταπλακώθηκαν από τοίχο.
Οι μαθητές Λυκείου κατευθύνονταν προς την παραλία πέρασαν από ένα στενό δρομάκι στην περιοχή Γεφυράκι, στην οδό Κανάρη, όταν έπεσε ο τοίχος κτιρίου.
Σήμανε συναγερμός όταν τα δύο παιδιά καθυστερούσαν να φτάσουν στο φροντιστήριο και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Τα δυο παιδιά εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός στη Σάμο σημειώθηκε 19 χλμ βόρεια βορειοδυτικά του νησιού και είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα. Η ισχυρότατη δόνηση που είχε διάρκεια, έγινε αισθητή στη Θεσσαλία, την Αττική, όλα τα νησιά και την Κρήτη. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και είχε τουλάχιστον 10 δεύτερα διάρκεια.
Στη Σάμο μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.