Λαζανάς για ΜΜΜ: Να βρούμε λύσεις, όχι να μαλώνουμε τον κόσμο
«Ίσως χρειαστεί να βρεθούν τουριστικά λεωφορεία ή ακόμα και στρατιωτικά για κάποιες ώρες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα»
Την επιστράτευση περισσότερων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς προκειμένου να μειωθεί ο συνωστισμός πρότεινε ο παθολόγος, Μάριος Λαζανάς.
Τη λήψη άμεσων μέτρων για την αποφυγή του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ζήτησε ο παθολόγος, Μάριος Λαζανάς μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για το μείζονος σημασίας ζήτημα του συγχρωτισμού στα Μέσα, ο κ. Λαζανάς τόνισε πως «ίσως χρειαστεί να βρεθούν τουριστικά λεωφορεία ή ακόμα και στρατιωτικά για κάποιες ώρες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα [...] Κάτι πρέπει να γίνει, δεν μπορεί να μαλώνουμε τον κόσμο, πρέπει και να τον διευκολύνουμε».
Αναφορικά με τα επιπλέον μέτρα που προτείνονται από την επιτροπή λοιμωξιολόγων με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, ο παθολόγος υπογράμμισε πως «το lockdown είναι πάντα στο τραπέζι. Ωστόσο, υπάρχει έντονος σκεπτικισμός καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα έχει επιπτώσεις τόσο στην οικονομία όσο και στην ψυχολογία».
Καταλήγοντας αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γενικευμένου lockdown σε εθνικό επίπεδο τόνισε πως «θα καθυστερήσει, αν και θα ληφθούν επιπλέον μέτρα που θα μοιάζουν με lockdown. Συζητείται ο περιορισμός των μετακινήσεων μεταξύ των νομών και η λήψη μέτρων στην εστίαση».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα δεδομένα μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου
«Βάσει της προβλεπόμενης στο νόμο διαδικασίας» η σύλληψη
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια και άλλα σοβαρά αδικήματα κατηγορούνται οι τρεις συλληφθέντες για την φονική έκρηξη στα Τρίκαλα-
Ήταν Οκτώβριος του 1999 μετά από παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα
Ένα από τα πιο ιστορικά και πολυτελή διαμερίσματα της Αθήνας μειώνει την τιμή του στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ
«Μπαχαλόμαγκες που έχουν μάθει να επιβιώνουν στο όχλο οι δράστες»
Η γυναίκα δούλευε και αυτή στη μονάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του μετεωρολόγου
H χώρα οδεύει προς έναν πληθυσμό μικρότερο, γερασμένο και πιο δύσκολα βιώσιμο δημοσιονομικά
Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε μετά από 4 χρόνια
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Τρίμηνο-κλειδί για την ευλογιά αιγοπροβάτων: ενίσχυση ελέγχων, κτηνίατροι στο πεδίο άμεσα παντού τώρα
Η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει προσωπικά αντικείμενα, έργα και σχέδια του μεγάλου Τήνιου γλύπτη
Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας έχει μεταφερθεί για ιατρική φροντίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου
Η διοίκηση του δήμου προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.