- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρή έπεσε μία αρκούδα βάρους 250 κιλών μετά από τροχαίο στη Μεσοποταμία Καστοριάς - Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.
Μεγαλόσωμη αρκούδα, περίπου 250 κιλών, τραυματίσθηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες στο 3ο χιλιόμετρο Μεσοποταμίας - Καστοριάς, χωρίς ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου να τραυματισθεί από την πρόσκρουση.
Στο σημείο έσπευσαν, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του «Αρκτούρου» και της Δασικής Υπηρεσίας, οι οποίες βρήκαν την αρκούδα νεκρή.
«Ηταν ένα μεγάλο θηλυκό ζώο, υπέρβαρο και υγιές, έτοιμο να πέσει σε λίγο καιρό σε χειμέριο ύπνο», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνεργάτης του «Αρκτούρου» Νίκος Παναγιωτόπουλος. Όπως πληροφορήθηκε, «ο οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίσθηκε από την ισχυρή πρόσκρουση, αλλά το χτύπημα ήταν θανατηφόρο για την αρκούδα αφού την βρήκε στο κεφάλι και μάλλον πέθανε ακαριαία».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τη συμμετοχή 22 σχολείων και της Φιλαρμονικής Λεμεσού τιμήθηκε η εθνική επέτειος
Η ελληνική σημαία είναι 150 τετραγωνικών μέτρων
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Σε ποιες περιοχές η παρέλαση θα γίνει με βροχή
Ο ηθοποιός ως πολιτικώς ενάγων μετά τη μήνυση εναντίον γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα με τους 40 «αχυράνθρωπους»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Οι 9 περιοχές που μπαίνουν σε καθεστώς Red Code
Τι αναμένεται να υποστηρίξει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.