Ελλαδα

Αττική Οδός: Σε ποια τμήματα κλείνει το Σαββατοκύριακο λόγω έργων

Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόμβος της Περιφερειακής Υμηττού στην Αττική Οδό
Κόμβος της Περιφερειακής Υμηττού στην Αττική Οδό © EUROKINISSI/

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό το Σαββατοκύριακο λόγω εργασιών σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

Με προβλήματα η κυκλοφορία των οδηγών στην Αττική Οδό αυτό το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου 2020.

Όπως ανακοινώθηκε, τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σε τμήμα του κεντρικού αυτού αυτοκινητοδρόμου της Αττικής.

Με δελτίο Τύπου η Αττική Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι θα είναι κλειστή το Σαββατοκύριακο (24 - 25.10.2020) η Έξοδος Υ4 της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού προς Αγία Παρασκευή στην κατεύθυνση προς Κατεχάκη, λόγω έργων. Ειδικότερα, η Έξοδος Υ4 της Αττικής Οδού θα είναι κλειστή από τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής (23.10.2020) μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής (25.10.2020). 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση των οχημάτων προς Αγία Παρασκευή θα γίνεται από την επόμενη έξοδο στην κατεύθυνση προς Κατεχάκη (έξοδος Υ3). Διευκρινίζεται ότι στην αντίθετη κατεύθυνση (από Κατεχάκη προς Ελευσίνα / Μαρκόπουλο) η έξοδος Υ4 προς Αγία Παρασκευή θα λειτουργεί κανονικά.

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες της Αττικής Οδού θα παρέχουν σχετική πληροφόρηση μέχρι την ολοκλήρωση των έργων. Οι οδηγοί μπορούν, όπως πάντα, να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, 1024, ή ακολουθώντας τον λογαριασμό της Αττικής Οδού στο Twitter (@aodostraffic). Η Αττική Οδός ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόηση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ