Ελλαδα

Αυτοκτονία ιδιοκτήτη γηροκομείου: Το σημείωμα που άφησε

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε πως απογοητεύτηκε που εντοπίστηκαν κρούσματα στον οίκο ευγηρίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
girokomeio-ag-stefanos.jpg
Γηροκομείο - Άγιος Στέφανος © EUROKINISSI

Ποιος ήταν ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανου που αυτοκτόνησε - Η αναφορά του για τα κρούσματα κορωνοϊού στο σημείωμα

Tέλος έδωσε στη ζωή του, το πρωί της Τετάρτης, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού. O 41χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι του.

Το προηγούμενο Σάββατο στο γηροκομείο είχαν εντοπιστεί τρία θετικά κρούσματα του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός έγραφε ότι έχει απογοητευτεί αρκετά γιατί εντοπίστηκαν αυτά τα κρούσματα στο δικό του γηροκομείο. 

Ο ίδιος ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων ενώ συγγενείς, φίλοι και γνωστοί (που φτάνουν στον οίκο της ευγηρίας και έχουν τους δικούς τους ανθρώπους στο γηροκομείο) μιλούν για έναν άνθρωπο ευαίσθητο, ευσυνείδητο επαγγελματία και  πιστήμονα οποίος ακόμη και χτες τηλεφωνούσε στους ίδιους για να τους ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας των δικών τους ανθρώπων. Πολλές φορές υπήρχαν ακόμη και 2-3 τηλεφωνήματα για να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Κατά την διάρκεια της καραντίνας από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο έμεινε μέσα και απαγόρευσε την είσοδο και την έξοδο σε όλους τους ανθρώπους ενώ έμεινε εκείνος για να νιώθουν ασφαλείς.

Στο πίσω μέρος του κτιρίου μάλιστα έφτιαξε ειδικές εγκαταστάσεις επειδή, όπως έλεγε, ο ίδιος ήθελε οι τρόφιμοι του δικού του οίκου ευγηρίας να έχουν μια αξιοπρεπή καθημερινότητα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ