- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένας 61χρονος ασθενής με κορωνοϊό πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», αυξάνοντας σε 491 τους νεκρούς από Covid-19 στην Ελλάδα.
Αυξήθηκαν στους 491 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς πέθανε 61χρονος στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Ο 61χρονος, που άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, είχε υποκείμενα νοσήματα και ο θάνατός του οφείλεται σε επιπλοκές του κορωνοϊού.
Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 8 νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας κορωνοϊού στη χώρα να φθάνει τους 490.
Με τη γραπτή του ανακοίνωση γνωστοποίησε και το νέο αρνητικό ρεκόρ μολύνσεων στη χώρα, καθώς επιβεβαιώθηκαν 508 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Είναι η πρώτη φορά που οι νέες μολύνσεις Covid-19 σπάνε το «φράγμα» των 500 στην Ελλάδα. Στην Αττική επιβεβαιώθηκαν τα 227, όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 έχουν φθάσει τις 24.450, εκ των οποίων το 55,6% άνδρες. Τα 3.454 (14,1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 9.893 (40,5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Αναφορικά με την κατάσταση στις ΜΕΘ, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 ότι οι διασωληνωμένοι συμπολίτες μας ήταν 81.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γιατρός μητέρα του το επανέφερε με ΚΑΡΠΑ
Στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος 60 πυροσβέστες
Εκδηλώθηκε σε ορεινή περιοχή μακριά από οικισμούς - Στη μάχη και ελικόπτερο
Η Πυροσβεστική τονίζει ότι η ανθρώπινη αμέλεια παραμένει η κύρια αιτία εκδήλωσης πυρκαγιών
Συλλήψεις σε Έβρο, Σουφλί και Φέρες - Κατασχέθηκαν οχήματα και κινητά τηλέφωνα
Αναλυτικά οι αλλαγές στα δρομολόγια που θα ισχύσουν από την Κυριακή
Η εικόνα της αγοράς σε τρεις μεγάλες φοιτητουπόλεις - Συμβουλές για ασφαλή αναζήτηση
Ισχυροί άνεμοι και βροχές προκάλεσαν εκατοντάδες περιστατικά - Σε επιφυλακή οι αρχές
Πρωτοποριακό σύστημα ανάκτησης ενέργειας στη Γραμμή 1 του ΗΣΑΠ από τη ΣΤΑ.ΣΥ
Χιλιάδες ταξιδιώτες αναχωρούν για τα νησιά - Σε επιφυλακή το Λιμενικό Σώμα ενόψει Σαββατοκύριακου
Υποχωρούν σταδιακά οι βροχές και οι καταιγίδες από το μεσημέρι - Αναλυτική πρόγνωση
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.