Ελλαδα

Παγώνη: 25 θάνατοι σε τρεις μέρες είναι πάρα πολλοί

«Ελπίζω να μην αυξηθούν άλλο τα κρούσματα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΕΘ
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας © EUROKINISSI

Με δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμό, η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε την ελπίδα της να μην υπάρξει περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα

Για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων από κορωνοϊό το τελευταίο χρονικό διάστημα μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα, η κα Παγώνη σημείωσε:

«Ελπίζω να μην αυξηθούν κι άλλο τα κρούσματα. Μέσα σε τρεις μέρες είχαμε πάρα πολλούς θανάτους. 25 θάνατοι σε τρεις μέρες. Δεν είναι αστεία αυτά».

Ως προς τις δηλώσεις της για το ρεβεγιόν – χθες δήλωσε πως «πρέπει να το ξεχάσουμε φέτος. Πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στο ρεβεγιόν».

Αναφορικά με τα όσα επεσήμανε η κ. Αθηνά Λινού περί έως και 20.000 άγνωστων κρουσμάτων στη χώρα, σημείωσε πως κανείς δεν ξέρει το ακριβές νούμερο, ενώ εκτίμησε πως ο κόσμο έχει «κουραστεί πάρα πολύ».

Τέλος, αναφέρθηκε στην εικόνα που διαμορφώνεται στα νοσοκομεία της χώρας, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν μόνο οι ασθενείς με Covid-19. «Ο κόσμος έρχεται να λύσει κι άλλα προβλήματα γιατί έχουν συσσωρευτεί και είναι πολύ μεγάλα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ