- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Λιβαδειά: Άγνωστος πέταξε πέτρα σε σχολικό λεωφορείο και τραυμάτισε δύο παιδάκια που πήγαιναν στον παιδικό.
Πέτρα στο πίσω μέρος σχολικού λεωφορείου που μετέφερε παιδιά πέταξε άγνωστος το πρωί της Δευτέρας (12/10) στη Λιβαδειά.
Ο άνδρας, σύμφωνα με το lamiareport.gr, κινούταν με μηχανή και φορούσε κράνος, όταν πλησίασε ένα σχολικό λεωφορείο, ιδιωτικού παιδικού σταθμού και πέταξε με δύναμη στο πίσω μέρος μια πέτρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πέτρα έσπασε το πίσω τζάμι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο παιδάκια, ευτυχώς όχι σοβαρά, τα οποία ωστόσο διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, ο δράστης μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή με τη μηχανή και αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.