Ελλαδα

Δολοφονία στο Πέραμα: Έκαψε το πτώμα για να μην αφήσει ίχνη

Γνωστός του θύματος ο δράστης - Εξιχνιάστηκε η υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Συνελήφθη ο δράστης για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στο Πέραμα, ο οποίος έκαψε το σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στο Πέραμα, με την Αστυνομία να προχωρεί στη σύλληψη ενός 35χρονου.

Ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός σε κατοικία στο Πέραμα στις 24 Αυγούστου 2020, όπου διέμενε μόνος. Στη μονοκατοικία είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Το πτώμα του εντοπίστηκε από πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς σε σπίτι στο Πέραμα. Η ιατροδικαστική εξέταση είχε δείξει ότι επρόκειτο για δολοφονία, καθώς το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από αιχμηρό αντικείμενο.

Από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής εξακριβώθηκε ότι δράστης της άγριας δολοφονίας ηλικιωμένου στο Πέραμα είναι ένας 35χρονος, γνωστός του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του ηλικιωμένου είχε βαφτίσει τον 35χρονο.

Ο δράστης εισήλθε στην κατοικία του 81χρονου με σκοπό την κλοπή. Ενώ βρισκόταν μέσα στη μονοκατοικία και αναζητούσε χρήματα και πολύτιμα τιμαλφή, ο 81χρονος επέστρεψε, με τον 35χρονο να τον σκοτώνει με μαχαίρι.

Στη συνέχεια αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος. Αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του, τράπηκε σε φυγή με το όχημα, το οποίο και έκαψε.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, και έτσι εκδόθηκε το ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 35χρονος.

Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ναρκωτικά και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ